Dėl vangaus bilietų pirkimo atšauktas grandiozinis renginys su futbolo legendomis © Eurofootball.lt
Grandiozinis futbolo renginys, turėjęs paskelbti futbolo sezono pradžią Lietuvoje, neįvyks. Į mūsų šalį neatvyks Vitoras Baia, Nuno Gomesas, Mateja Kežmanas, Hernanas Crespo ir Jose Luisas Chilavertas.

Dėl menko susidomėjimo organizatoriai nusprendė grąžinti žiūrovams pinigus už bilietus, rašoma oficialiame pranešime.

Atsiprašome, bet deja turime pranešti nemalonę žinią – „Futbolo diena 2014” renginys, kovo 1-ąją turėjęs sudrebinti Kauno „Žalgirio“ areną, yra atšaukiamas.

Iki paskutinės minutės stengėmės daryti viską, kad renginys įvyktų. Deja, dėl mažo žiūrovų susidomėjimo šiuo renginiu, esame priversti atsisakyti sumanymo į Lietuvą atvežti praeityje gerai žinomus Pasaulio futbolininkus.

Visi žiūrovų, įsigijant bilietus, išleisti pinigai bus sugrąžinti. Tai galima padaryti artimiausioje „Bilietai.lt“ bilietų platinimo vietoje.

Dėkojame visiems dalyviams, visiems sporto aistruoliams už supratingumą ir siūlome nenukabinti nosies – futbolas Lietuvoje stiprės ir toliau.

Atsiprašome visų už sukeltus nepatogumus ir prašome pagalbos išplatinant informaciją apie „Futbolo diena 2014” renginio atšaukimą bilietus įsigijusiems asmenims.

Organizatorių komanda Lietuvoje apgailestauja dėl susiklosčiusių aplinkybių ir linki visiems gražaus pavasario!