"Liverpool" pasityčiojo iš "Man Utd", "Arsenal" triumfavo Šiaurės Londono derbyje (VIDEO) © Eurofootball.lt
Sekmadienio popietę Anglijos "Premier" lygoje bus žaidžiami du kvapą gniaužiantys susitikimai.

Pirmasis - amžinų varžovų "Manchester United" ir "Liverpool" dvikova "Old Trafford" stadione.

Jau nuo pat rungtynių pradžios pranašiau atrodė Brendano Rodgerso auklėtiniai, tačiau įvartį pavyko įmušti tik 34-ąją minutę, kuomet 11 metrų baudinį realizavo Stevenas Gerrardas

Iškart po pertraukos į Davido De Gea ginamus vartus buvo paskirtas dar vienas baudinys, kurį ir vėl sėkmingai realizavo "Liverpool" kapitonas.

Ne gana to, 77-ąją minutę iš aikštės buvo pašalintas Nemanja Vidičius, o į D.De Gea vartus paskirtas trečiasis 11 metrų baudinys. Šįkart S.Gerrardas smūgiavo į virpstą.

Vis dėlto, svečiams pavyko įmušti ir trečiąjį įvartį, kuomet 84-ąją minutę pasižymėjo puikiai su kamuoliu susitvarkęs Luisas Suarezas.

Po šios pergalės B.Rodgerso auklėtiniai sumažino atsilikimą nuo "Chelsea" iki 4 taškų. "Raudonieji" yra sužaidę vieneriomis rungtynėmis mažiau.

Kitame susitikime "White Hart Lane" stadione įvyko principinis Šiaurės Londono derbis, kuriame susitiko Timo Sherwoodo vadovaujama "Tottenham" ekipa ir Arsene'o Wengero "Arsenal" auklėtiniai.

Jau antrąją rungtynių minutę į priekį "kanonierius" išvedė veteranas Tomašas Rosicky, puikiu smūgiu pasiuntęs kamuolį į tolimąjį Hugo Lloris ginamų vartų tinklą.

Vėliau iniciatyvą perėmė "Spurs" ekipa ir visų rungtynių metu siekė išlyginti rezultatą.

Antrajame kėlinyje Wojciechas Szczesny porą kartų suklydo, tačiau varžovai nesugebėjo pasiųsti kamuolio į pustuščius vardus.

A.Wengero auklėtiniams pavyko išlaikyti minimalų pranašumą ir švęsti pergalę bei iškovotus tris taškus, kurie sumažino atsilikimą nuo "Chelsea" futbolininkų iki 4 taškų.

Kitą šeštadienį būtent šios komandos išmėgins jėgas "Stamford Bridge" stadione.

Rezultatai / Lentelė / Video:







"Man Utd" 0 - 3 "Liverpool"



"Tottenham" 0 - 1 "Arsenal"