J.Cruyffas: "Barcelona" problema yra Neymaras © Eurofootball.lt
"Barcelona" ikona Johanas Cruyffas sukritikavo Neymarą, kuris, olando nuomone, nėra vertas būdamas tokio jauno amžiaus gauti didesnį atlyginimą nei kiti katalonų žaidėjai.

Neymaras į "Barca" atvyko 2013 metų vasarą. Nepaisant to, kad jam buvo vos 21 metai, jis tapo vienu brangiausiai apmokamu žaidėju klube.

"Barcelona" problema yra Neymaras", - teigė buvęs katalonų strategas.

"Nėra jokių abejonių, jog jis puikus žaidėjas, bet negalima pasirašyti sutartį su 21 metų futbolininku ir jam mokėti bene didžiausią atlyginimą iš visų žaidėjų, kurie yra laimėję viską.

"Barcelona" jau turi savo gretose geriausią futbolininką pasaulyje (Lionelį Messi - red.past.) ir 21 metų vaikinas negali būti pagrindinis veikėjas ekipoje. Tai neįmanoma futbole. Galbūt kai sukaks 26 metai, bet tikrai ne būnant 21-erių".", - užbaigė J.Cruyffas.

57 milijonus eurų Ispanijos vicečempionams kainavęs brazilas šį sezoną visuose turnyruose per sužaistas 33 rungtynes pelnė 12 įvarčių.

Neymaras "Barcoje" per savaitę uždirba 120 tūkstančių svarų sterlingų. Tiek pat savo sąskaitas pasipildo Dani Alvesas su Xavi, o L.Messi uždirba 220 tūkstančių svarų sterlingų ir yra viršūnėje.