E.Cavani vasarą gali palikti PSG gretas © Eurofootball.lt
Paryžiaus "Saint-Germain" ekipos puolėjas Edinsonas Cavani nėra patenkintas savo situacija komandoje.

Anot urugvajiečio, jam nėra tinkama Laurento Blanco naudojama taktinė schema, mat tuomet puolėjas turi rungtyniauti aikštės krašte.

"Ar liksiu Paryžiuje ir kitą sezoną? Nuspręsiu šio sezono pabaigoje. Man patinka čia, tačiau yra dalykų, kuriuos norėčiau aptarti su klubu ir kurie turi pasikeisti".

"Nėra lengva prisitaikyti prie žaidimo stiliaus. Rungtyniauti kartu su Thiago Silva ar Zlatanui Ibrahimovičiumi naudinga kiekvienam futbolininkui.

Tačiau toks puolėjas kaip aš nesu pripratęs prie žaidimo aikštės krašte. Man priskiriama daugiau gynybinių funkcijų, todėl man nėra lengva", - apie savo funkcijas aikštėje prabilo E.Cavani.

"Nenoriu kalbėti apie pasiaukojimą, nes aš visada dedu didžiausias pastangas aikštėje. Tačiau dabar aš turiu daugiau gynybinių pareigų ir tai yra sudėtinga, kadangi prieš atvykstant į klubą man buvo numatytas kitoks vaidmuo".

"Kai atvykau į Paryžių, mano vizija buvo rungtyniauti schemoje 4-4-2. Tai buvo viena iš priežasčių, motyvavusių mane prisijungti prie šio klubo. Užbaikime sezoną, tada pažiūrėsime, kas laukia manęs ateityje", - kalbėjo puolėjas.

E.Cavani šį sezoną per 26 rungtynes PSG gretose yra įmušęs 18 įvarčių. PSG klubas "Napoli" ekipai už šį futbolininką nepagailėjo 60 mln. eurų.